Obuka zaposlenih za rad u programskom paketu za makroskopsko modeliranje javnog gradskog prevoza

JKP Beogradski metro i voz, tokom prethodne nedelje, od 9. do 13. decembra, uspešno je realizovalo obuku svojih zaposlenih za rad u programskom paketu za makroskopsko modeliranje javnog gradskog prevoza - PTV Visum. Obuku je održao sertifikovani predavač proizvođača programskog paketa. Obuka je obuhvatila dva kursa: makroskopsko modeliranje mreže linija i upotreba programskog paketa za modeliranje troškova i prihoda rada linija metroa, prigradske železnice i ostalih vidova javnog prevoza putnika u gradovima.

Anketa korisnika BG:voza

Dana 17.10.2019. godine zaposleni JKP Beogradski metro i voz sa rukovodiocima obavili su anketu i razgovor sa korisnicima BG:voza na liniji Resnik – Ovča, na stanicama Resnik, Kneževac i Rakovica.

Učešće na XII nacionalnoj konferenciji za saobraćajnu infrastrukturu u Bugarskoj (Nesebar)

Na poziv prof. dr Nikolaja Mihailova, šefa Katedre za puteve i transportnu infrastrukturu na Fakultetu za transportno građevinarstvo, Univerziteta za arhitekturu, građevinarstvo i geodeziju (UASG) u Sofiji, predstavnici JKP Beogradski metro i voz učestvovali su na XII nacionalnoj konferenciji za transportnu infrastrukturu s međunarodnim učešćem, koja je održana 10. i 11. oktobra 2019. godine u bugarskom gradu Nesebaru.

Poseta proizvodnom pogonu kompanije Siemens u Kragujevcu

Predstavnici preduzeća „Beogradski metro i voz“ su 3. oktobra 2019. godine, na poziv kompanije Siemens, posetili proizvodne pogone preduzeća SIEMENS MOBILITY DOO CEROVAC, u Cerovcu kod Kragujevca.

Početkom decembra voz i do Lazarevca

Dana 25.09.2019. godine direktor JKP „Beogradski metro i voz“ Stanko Kantar, prisustvovao je sastanku sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima grada Beograda, “Infrastrukture železnice Srbije”, “Srbija voza”, “Srbija karga”, “Železnice Srbije a. d.” i Saobraćajnog instituta CIP.


Vesti i servisne informacije


Galerija

JKP Beogradski metro i voz

Javno komunalno preduzeće za izgradnju i obavljanje prevoza putnika metroom i razvoj gradske železnice u Beogradu, "Beogradski metro i voz", Beograd


  Svetozara Markovića 38-40, 11000 Beograd

 +381 11 4250 500

  office@bgmetro.rs


Uslovi korišćenja sajta i politika privatnosti

© 2019 JKP Beogradski metro i voz. Sva prava zadržana.

Site solution - CendA
Base template designed by JoomShaper