Anketa korisnika BG:voza

Dana 17.10.2019. godine zaposleni JKP Beogradski metro i voz sa rukovodiocima obavili su anketu i razgovor sa korisnicima BG:voza na liniji Resnik – Ovča, na stanicama Resnik, Kneževac i Rakovica.

Učešće na XII nacionalnoj konferenciji za saobraćajnu infrastrukturu u Bugarskoj (Nesebar)

Na poziv prof. dr Nikolaja Mihailova, šefa Katedre za puteve i transportnu infrastrukturu na Fakultetu za transportno građevinarstvo, Univerziteta za arhitekturu, građevinarstvo i geodeziju (UASG) u Sofiji, predstavnici JKP Beogradski metro i voz učestvovali su na XII nacionalnoj konferenciji za transportnu infrastrukturu s međunarodnim učešćem, koja je održana 10. i 11. oktobra 2019. godine u bugarskom gradu Nesebaru.

Poseta proizvodnom pogonu kompanije Siemens u Kragujevcu

Predstavnici preduzeća „Beogradski metro i voz“ su 3. oktobra 2019. godine, na poziv kompanije Siemens, posetili proizvodne pogone preduzeća SIEMENS MOBILITY DOO CEROVAC, u Cerovcu kod Kragujevca.

Početkom decembra voz i do Lazarevca

Dana 25.09.2019. godine direktor JKP „Beogradski metro i voz“ Stanko Kantar, prisustvovao je sastanku sa predstavnicima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, predstavnicima grada Beograda, “Infrastrukture železnice Srbije”, “Srbija voza”, “Srbija karga”, “Železnice Srbije a. d.” i Saobraćajnog instituta CIP.

Nova linija BG:voz-a: Lazarevac - Ovča i Lazarevac - Resnik

Počev od 15.12.2019. uspostavlja se još jedna nova linija BG:voz-a Lazarevac - Ovča - Lazarevac, Lazarevac - Resnik - Lazarevac.


Vesti i servisne informacije


Galerija