Посета Обреновцу

Директор ЈКП "Београдски метро и воз", са својим сарадницима, на позив представника Градске општине Обреновац, је дана 22.07.2020. године присуствовао састанку са председником Градске општине и представницима града Обреновца, у циљу дефинисања почетних корака за повезивање Обреновца са Београдом, градском железницом - БГвозом. Том приликом извршен је обилазак предложене локације почетне станице у Обреновцу.

Обука запослених за рад у програмском пакету за макроскопско моделирање јавног градског превоза

ЈКП Београдски метро и воз, током претходне недеље, од 9. до 13. децембра, успешно је реализовало обуку својих запослених за рад у програмском пакету за макроскопско моделирање јавног градског превоза - PTV Visum. Обуку је одржао сертификовани предавач произвођача програмског пакета. Обука је обухватила два курса: макроскопско моделирање мреже линија и употреба програмског пакета за моделирање трошкова и прихода рада линија метроа, приградске железнице и осталих видова јавног превоза путника у градовима.

Анкета корисника БГ:воза

Дана 17.10.2019. године запослени ЈКП Београдски метро и воз са руководиоцима обавили су анкету и разговор са корисницима БГ:воза на линији Ресник – Овча, на станицама Ресник, Кнежевац и Раковица.

Учешће на XII националној конференцији за саобраћајну инфраструктуру у Бугарској (Несебар)

На позив проф. др Николаја Михаилова, шефа Катедре за путеве и транспортну инфраструктуру на Факултету за транспортно грађевинарство, Универзитета за архитектуру, грађевинарство и геодезију (УАСГ) у Софији, представници ЈКП Београдски метро и воз учествовали су на XII националној конференцији за транспортну инфраструктуру с међународним учешћем, која је одржана 10. и 11. октобра 2019. године у бугарском граду Несебару.

Посета производном погону компаније Siemens у Kрагујевцу

Представници предузећа „Београдски метро и воз“ су 3. октобра 2019. године, на позив компаније Siemens, посетили производне погоне предузећа SIEMENS MOBILITY DOO CEROVAC, у Церовцу код Крагујевца.


Вести и сервисне информације


Галерија