Потписан Анекс бр. 2 Меморандума о разумевању о пројекту београдског метроа са RАTP DEV

Анекс бр. 2 Меморандума о разумевању о пројекту београдског метроа потписан је данас између ЈКП „Београдски метро и воз“, Секретаријата за јавни превоз града Београда и француске компаније за управљање јавним превозом RATP DEV.

ЈКП „Београдски метро и воз“ о сарадњи са Универзитетом Унион Никола Тесла

Стручни тим ЈКП „Београдски метро и воз“ предвођен директором Андрејом Младеновићем састао се са руководством Универзитета Унион Никола Тесла, ректором проф. др Новицом Сталетовићем и деканом Факултета за градитељски менаџмент овог Универзитета проф. др Сузаном Копривицом.

Француски RATP DEV одржао радионицу о управљању и одржавању метро система

Радионица о управљању и одржавању метро система, коју је организовала француска компанија за управљање јавним превозом RATP DEV за стручни тим ЈКП „Београдски метро и воз“ предвођен директором Андрејом Младеновићем, одржана је јуче у Београду.

Истамбулски метро у посети ЈКП „Београдски метро и воз“

Стручни тим ЈКП „Београдски метро и воз“ предвођен директором Андрејом Младеновићем угостио је данас високу делегацију из Истамбулског метроа у циљу размене информација и нових знања у области пројектовања, изградње и одржавања метро система.

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ ЋЕ АКТИВНО УЧЕСТВОВАТИ У ПРОЈЕКТУ ИЗГРАДЊЕ БЕОГРАДСКОГ МЕТРОА

Декан Електротехничког факултета проф. др Дејан Гвоздић и директор ЈКП „Београдски метро и воз” Андреја Младеновић потписали су јуче Споразум о сарадњи који предвиђа активно учешће студената и наставног особља у пројекат изградње београдског метроа.


Вести и сервисне информације


Галерија