Правни факултет и „Београдски метро и воз“ потписали Споразум о сарадњи

Декан Правног факултета проф. др Зоран Мирковић и директор ЈКП „Београдски метро и воз“ јуче су потписали Споразум о сарадњи којим су формализовани модалитети учешћа ове академске институције у пројекту изградње београдског метроа.

ФОН - конкретним програмом за активно учешће у пројекту изградње београдског метроа

Декан Факултета организационих наука (ФОН), проф. др Милан Мартић и продекани ФОН-а за стратешки развој и сарадњу са компанијама проф. др Марко Михић и за дигитални развој проф. др Душан Бараћ састали су се јуче са стручним тимом ЈКП „Београдски метро и воз“ предвођен директором Андрејом Младеновићем. Састанак је организован поводом развoја конкретних активности у оквиру постојећег Споразума о сарадњи између ове академске институције и Београдског метроа и воза. Београдски метро и воз овим наставља низ састанака и додатни развој формалног оквира сарадње који је потписивањем Споразума од 2019. већ успостављен са више београдских факултета из области првенствено техничких наука.

ИЗГРАДЊА МЕТРОА ЈЕ ШАНСА ЗА СВЕ! Презентација пројекта на Машинском факултету

Презентација пројекта изградње београдског метроа „Градимо МЕТРОполу“ одржана је данас на Машинском факултету за студенте и стручну јавност, у циљу већег укључивања академске заједнице у пројекат изградње београдског метроа.

ОЗВАНИЧЕНА САРАДЊА ЈКП „БЕОГРАДСКИ МЕТРО И ВОЗ“ И АРХИТЕКТОНСКОГ ФАКУЛТЕТА УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Директор ЈКП „Београдски метро и воз“ Андреја Младеновић и декан Архитектонског факултета Универзитета у Београду Владимир Лојаница данас су потписали Споразум о сарадњи, у циљу унапређења струке, иновација и технолошког развоја и већег укључивања академске заједнице у пројекат изградње београдског метроа.

„Градимо МЕТРОполу“ - представљање пројекта изградње београдског метроа у петак на Машинском факултету

У петак, 22.12.2023. на Машинском факултету у 12.00 часова биће одржана презентација пројекта изградње београдског метроа „Градимо МЕТРОполу“ за студенте и стручну јавност. Догађај организује ЈКП „Београдски метро и воз“ у сарадњи са Машинским факултетом у циљу унапређења струке, иновација и технолошког развоја и већег укључивања академске заједнице у пројекат изградње београдског метроа.


Вести и сервисне информације


Галерија